MUURSCHILDERINGEN
MUURSCHILDERINGEN

Samen bespreken we het onderwerp en de sfeer voor de muurschildering. Misschien heeft u zelf al een idee, ik kan ook een ontwerp maken naar aanleiding van foto’s of iets dergelijks. Aan de hand van het ontwerp en de oppervlakte van de muur maak ik een offerte.

MUURSCHILDERINGEN KINDERKAMER

Een kinderkamer moet speels zijn. Het kamertje van uw kind weerspiegelt zijn of haar droomwereld. Daar worden verhalen bedacht. Muurschilderingen prikkelen die verbeeldingskracht, gaan mee in de beleving van uw kind. Wakker worden onder een blauwe lucht of een sterrenhemel, begroet worden door beren die aan het picknicken zijn… Het kan allemaal.

Kies voor een ontwerp van mijn hand of laat mij het idee van uw kind uitvoeren. Mijn muurschilderingen voor de kinderkamer zijn vol van spel en fantasie, en worden met liefde gemaakt.

BESCHILDERDE MEUBELS

Die oude eikenhouten kast, een houten kinderstoeltje dat mooi van vorm is, maar saai van kleur, een kamerscherm: ik voorzie de meubels waarop u uitgekeken bent van een nieuw uiterlijk. Door ze te beschilderen worden het unieke eyecatchers die qua kleur en stijl perfect in de (kinder)kamer passen. Geen idee is te gek. Geometrische of decoratieve vormen of een echt, realistisch, schilderij voor een trompe-l’œil-effect: ik ga ermee aan de slag en laat uw oude meubels weer opleven.t.

COLORWASHED MUREN

Colorwash geeft de schijn van structuur en diepte aan uw muren. Colorwashed muren hebben een rijke look: chique als marmer of juist etnisch en rauw. Ik laat kleuren echt tot leven komen in een samenspel tussen licht en donker, diepte en oppervlakte.