SCHILDERWORKSHOP IN UTRECHT

Volg met 3 à 4 personen een workshop in mijn atelier in Utrecht.
Een dagje creatief bezig zijn: heerlijk ontspannen en gezellig.

WORKSHOP:

Bij deze eendaagse workshop maakt u een collage op doek. U kunt tijdens deze workshop gebruik maken van materialen als: verf, modelleerpasta, bladgoud, papier, stof, foto’s en kleine ornamentjes.

Door het gebruik van eigen foto’s, bijvoorbeeld van dierbaren, huisdieren of speciale momenten, wordt het een heel persoonlijk kunstwerk waar u echt uw hart in kunt leggen. Ook mag u papiertjes, stukjes stof, kaarten, brieven, steentjes en souvenirs van thuis meenemen om in uw collage te verwerken. In mijn atelier bevinden zich ook meer dan genoeg mooie materialen om uit te kiezen en mee te werken.

Op het eind van de dag gaat iedereen met een persoonlijk kunstwerkje naar huis, om cadeau te geven of zelf op te hangen.

De workshop is inclusief een lunch.

BEDRIJFSUITJE

Samen met collega’s een collage maken op een groot doek: een ideaal bedrijfsuitje om dichter tot elkaar te komen en de banden te versterken. Een hele dag uit de werksfeer en creatief samenwerken.

Oude en nieuwe foto’s van de medewerkers en het bedrijf zelf worden samengevoegd tot een kunstwerk. Zo presenteert de collage uiteindelijk de historie, werksfeer en de collegialiteit van uw bedrijf.

Met uw team mijn workshop volgen?